Kezdőoldal

AMIAD Automata szűrők

PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 26. csütörtök, 14:43    Írta: Administrator

 

 

A leghatékonyabb hidraulika szűrők, nincs szükség külső áramforrásra.

 

Jellemzők:
 
M100 750 m
  • Nagy szűrőfelület, megbízható működési mechanizmus és egyszerű szerkezet, az M100 szűrő ideális megoldás a mezőgazdasági és kommunális szűrő rendszerekhez, ahol áram nem áll rendelkezésre.
  • Automatikus öblítés nyomáskülönbségnél
  • Nem szakítja meg az öntözést a tisztítás alatt sem.
  • Minimális mennyiségű tisztítási vízszükséglet 

 

 
 
Hogyan dolgoznak a FILTOMAT M100 szűrők
 
 
Általános
Az Amiad FILTOMAT M100 sorozat középkategóriás automatikus szűrők, ideálisak távoli telepítésű területekre, saját vízzel hajtott öntisztító mechanizmusuk nem igényel külső áramforrást a működéshez.
A képernyőn a különböző területeken az M100 modell támogatja áramlási sebességének akár 400 m³ / h (1760 US GPM), a szűrési fokozat választható 500 -tól 80 mikron-ig és a belépő / kilépő átmérő 2 "-10".
 
A szűrési folyamat
A szűrési folyamat akkor kezdődik, amikor a szennyezett víz keresztül folyik a szűrő bemeneti nyílásán (1) majd a durva szitán (2). Itt a víz előszűrésen megy át, hogy megvédje a tisztítási mechanizmus a nagy törmelékektől. Ezután a víz áthalad a belső felületű finom szűrőn keresztül, ahol a szennyeződések csapdába esnek a szűrő belsejében, amíg a tiszta víz átfolyik a szűrő aljzatán. A fokozatos szennyeződés lerakódás a belső képernyő felülete okoz szűrőpogácsa fejlesztése, és ennek megfelelően nőtt a nyomáskülönbség a képernyőn.
 
Az öntisztító folyamat
Amikor a nyomáskülönbség a képernyőn elér egy előre beállított szintet 0,5 bar, az M100 szűrő öblítő-szabályozója (3) elindítja a tisztítási folyamatot, megnyitja a belső öblítőszelepet (4). Ennek eredményeként a vissza-mosatás elkezdődik és a szívó fúvókákon keresztül (5) vákuum segítségével leszívja a szennyeződéseket a szűrőhálóról (6) és a Turbinán keresztül (7) a kivezető csövön (8) távozik a szennyezett víz.
 
M100 modellek

Amiad a FILTOMAT M100 sorozat tagjai a következő modellek:

 

M100 Filters b

Módosítás dátuma: 2017. május 11. csütörtök, 10:23