Kezdőoldal Rólunk
Metra Kft. Szigetszentmiklós

Rólunk

PDF Nyomtatás E-mail
2011. szeptember 13. kedd, 13:35    Írta: Administrator

A Metra Kft 1989-es megalakulásától kezdve foglalkozik gépipari termékek importjával és forgalmazásával, ezen belül több, mint 10 éve értékesít öntözéstechnikai és tápoldatozó eszközöket, berendezéseket és alkatrészeket.

 

A forgalmazott termékek egyik csoportja felöleli a zöldterületek – parkok, sportpályák, dísz-kertek és hobbykertek – automata öntözőberendezéseinek teljes körét (vezérlők, mágnes-szelepek, szórófejek, csepegtető gombák és csepegtető csövek) az amerikai Toro cég Irritrol márkanevű, több évtizede világszerte nagy sikerrel forgalmazott termékcsaládjával.

A termékek másik csoportját a kertészeti mikroöntözés (gyümölcsös ültetvények, szabad-földi, fóliasátras és üvegházi zöldség- és dísznövénytermesztés) valamennyi technológiájához szükséges világszínvonalú, víz- és energiatakarékos, nagy megbízhatóságú amerikai és izraeli megoldások képezik. Egy évtized óta kiemelkedő szerepet játszanak a hazai termesztésben a Toro AquaTraXX csepegtetőszalagja, a John Deere Water ( korábban Plastro ) és Netafim csepegtető csövei, csepegtető gombái, párásítói és mikroszórófejei.

Az öntözőrendszerek teljességét az amerikai Mazzei és a francia Dosatron tápoldatozói, az olasz Irritec szerelvényei és szűrői, valamint az amerikai Sun-Flow lapos öntözőtömlői biztosítják.

A Metra Kft forgalmát tekintve az egyik hazai piacvezető a zöldterület- és kertészeti mikro-öntözőrendszerek terén, alvállalkozóival a tervezést, kivitelezést és karbantartást is magában foglaló teljeskörű, minőségi megoldást nyújt a felszíni és felszín alatti vízpótlást, hűtést, párásítást, fagyvédelmet, automatizálást és tápoldatozást felhasználók számára.

Kiterjedt viszonteladói hálózatunk révén az általunk forgalmazott termékskála - a szigetszentmiklósi raktár- és értékesítési központ mellett - kertészeti- és gazdaboltokban, és termesztési integrátorokon keresztül országosan elérhető.

 

 

cégünk vállal:
 
1, rendezvény keretében tájékoztató előadás megtartását öntözés témájában az ország bármely pontján
2, felmérést a megvalósítandó öntözési helyszínen
Módosítás dátuma: 2017. május 09. kedd, 11:34